Quantcast
Channel: Extensii de Par Natural
Viewing all 27 articles
Browse latest View live

Cauzele care pot duce la un par degradat

$
0
0
Cauzele care pot duce la un par degradat sunt multiple. Exista atat factori externi cat si factori interni – diferite carente din organismul nostru – care actioneaza in mod agresiv asupra parului, deteriorandu-i structura. Un par degradat este un par lipsit de stralucire, uscat, cu tendinte de rupere.Factorii externi cei mai cunoscuti care pot determina aparitia unui par degradat pot fi grupati in factori fizici, factori chimici si factori mecanici.

par sanatos vs par deteriorat

Periajul parului in mod intensiv si agresiv face parte din categoria factorilor mecanici, la fel ca si pieptanatul parului cu capul in jos. Vopsirea, suvitarea, nuantarea, aplicarea solutiilor de permanent, folosirea abuziva a sampoanelor alcaline etc, toate sunt substante chimice si actioneaza in mod nefavorabil asupra parului tau.

Daca faci parte din categoria persoanelor care isi spala zilnic parul, nu te ingrijora. Cu cat iti speli parul mai des, cu atat e mai bine. Acest lucru nu iti va afecta firul de par in niciun fel, insa va trebui sa folosesti un sampon adecvat spalarii zilnice.

Factorii fizici care actioneaza in mod direct asupra parului pot fi: caldura excesiva produsa de foehn – de aceea este recomandata o temperatura medie pentru uscarea parului, ondulatorul, placa de intins parul – foloseste o caldura medie si un ser protector, expunerea excesiva la soare ne afecteaza podoaba capilara prin radiatiile UV, mersul prea des la solar, etc.

Uleiul de par n-ar trebui sa lipseasca din ingrijirea si intretinerea unui par sanatos. Un ulei de buna calitate hidrateaza parul si previne electrizarea lui. De asemenea te ajuta la adaugarea de stralucire, nu incarca parul si ii ofera volum. Dintre factorii interni care pot afecta structura parului nostru face parte alimentatia necorespunzatoare care favorizeaza aparitia unor dereglari in organismul nostru producand carente de vitamine, proteine, aminoacizi, e\tc.

Invata cum sa ai grija de parul tau, cum sa-l iubesti si sa-i oferi toata atentia de care are nevoie.

Produse naturale pentru un par sanatos

$
0
0
Majoritatea dintre noi ne confruntam cu diferitele probleme care pot sa apara la nivelul podoabei capilare, cum ar fi caderea parului, parul uscat, parul gras, probleme legate de crestere si regenerare, vitalitate. Aceste probleme isi au cauza fie in modul de intretinere, fi datorita poluarii excesive a mediului. Vitalitatea parului nostru depinde foarte mult si de alimentele pe care le consumam. Stralucirea si rezistenta parului sunt date de nutrientii pe care ii consumam. Deci, pentru un par sanatos se recomanda un regim alimentar natural si echilibrat.

par-sanatos-si-stralucitor

Avem tendinta de a cheltui o suma importanta de bani pentru regenerarea parului nostru: pentru medicamente, vitamine, produse cosmetice si alte produse care nu doar ca nu te ajuta la o crestere mai rapida, din contra, uneori poate duce la pierderi considerabile de par.

Intr-un final, nu conteaza cat de multi bani cheltuiesti si ce tratamente faci, acestea pur si simplu nu merita niciun efort daca nutrientii necesari nu sunt consumati in proportia ceruta de organism. Va sugerez sa folositi uleiuri esentiale pentru par, preparate chiar acasa. Stiti exact ce contin si sunt mult mai ieftine.

Iata cateva produse naturale pentru un par sanatos si pentru o dieta sanatoasa:
  1. Produse lactate: lapte, iaurt, branza etc, care te pot ajuta prin continutul ridicat de calciu si proteine.
Produsele lactate furnizeaza in mod natural substante nutritive esentiale, necesare pentru a promova o stare buna de sanatate. Amestecul de substante nutritive din lactate ajuta la mentinerea unui par sanatos si frumos. Lactatele contin proteine si lipide care intaresc firul de par, iar vitaminele asigura cantitatea de uleiuri esentiale necesara la nivelul scalpului.

2. Somonul si ouale

Somonul ofera o mare varietate de substante nutritive necesare pentru cresterea parului. Acest tip de peste contine proteine, seleniu, magneziu, grasimi omega 3, fier si calciu. Consumul acestui tip de carne este indicat pentru o crestere mai rapida a parului, dar si pentru scalpul uscat, deshidratat.

Ouale sunt o sursa importanta de proteine si vitamina B-12, esentiale pentru cresterea parului, ajutand si la reducerea caderii parului.

3. Citricele cum sunt lamile, portocalele, sunt o sursa bogata de vitamina C, considerata a fi unul dintre cei mai puternici antioxidanti, care ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui in scalp si duce la cresterea corecta si sanatoasa a parului.

4. Pepenele galben este bogat in potasiu. Sucul fructului contine mari cantitati de vitamina A si vitamina C, lucru care ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos si un par stralucitoar.

5. Fructele de padure sunt bogate in vitamina C si contin 85% apa. In general, fructele si legumele contin antioxidanti care ajuta pielea si organismul insa fructele de padure ocupa de daparte primul loc in topul antioxidantilor continuti. Consumul fructelor de padure imbunatatesc sanatatea si ne protejeaza pielea si parul.

6. Legumele cu frunze verzi nu trebuie sa lipseasca din programul unei diete naturale si sanatoase. Acestea sunt bogate in vitamine, minerale, proteine si fier. Consumandu-le in mod regulat, ne ajuta la mentinerea unui par sanatos si frumos. Frunzele verzi sunt bogate in vitamina A si C, care ajuta la producerea uleiurilor esentiale cerute de parul nostru. Iata cateva exemple de astfel de plante: conopida, dovleacul, tartacuta, broccoli, mazarea verde, menta, spanacul etc.

7. Cerealele integrale nu trebuie sa lipseasca din alimentele propuse pentru un stil de viata sanatos. Sunt bogate in fier, zinc si vitamina B, contin numeroase proteine si au o cantitate enorma de nutrienti.

Include in alimentatia ta painea de grau (painea neagra), fulgi de ovaz, cereale, orez brun, sunt considerate a fi cele mai bune surse de cereale integrale. Aceste alimente reduc ruperea si caderea parului tau.

8. Nucile sunt considerate a fi o puternica concentrare de nutrienti. Sunt bogate in zinc, vitamina E si grasimi omega 3. Fructele cu coaja lemnoasa cum ar fi caju, migdalele sau nucile ne ajuta sa avem nu numai o piele sanatoasa, dar de asemenea, contribuie la mentinerea unui par sanatos. Aceste alimente sunt o sursa continua generatoare de energie si joaca un rol vital in furnizarea energiei necesare cresterii parului. Include aceste alimente in dieta ta zilnica si te vei bucura de un par mai sanatos si mai rezistent.

Acestea sunt cateva produse naturale pentru un par sanatos, care n-ar trebui sa lipsesca dintr-o alimentatie sanatoasa, o dieta echilibrata.

Nu uita, pentru a avea un par sanatos si puternic, trebuie sa ai un stil de viata sanatos!

Caderea parului primavara: Cauze si sfaturi

$
0
0
Primavara si-a intrat in drepturi de ceva vreme si odata cu ea au aparut si doua probleme care nu ne lasa sa ne bucuram de acest anotimp: astenia si caderea sezoniera a parului. Daca pentru cea dintai ti-am spus ce trebuie sa faci, despre cea de-a doua vom vorbi in cele ce urmeaza. In cazul in care si tu te confrunti cu caderea parului primavara, noi iti vom spune in continuare cum sa combati aceasta neplacere.

Iata care sunt cauzele si ce trebuie sa faci daca te confrunti cu caderea parului primavara!

De ce iti cade parul primavara

De obicei, pierzi intre 50 si 100 de fire de par pe zi. Daca in prezent te confrunti cu o cadere masiva, este bine sa stii ca acest fenomen are loc nu numai primavara, ci si toamna. Motivul il reprezinta faptul ca parul tau trece prin asa-numita faza telogena, care este de fapt o pauza in procesul de dezvoltare a firelor de par. Dupa aceasta, va urma o noua etapa, numita faza anagena, in care noi fire vor creste.

Caderea parului, cunoscuta sub denumirea de Telogen effluvium sezonier, poate dura chiar si 3 luni, cauzand pierderea a peste 200 de fire de par pe zi. Odata ce aceasta trece, noi fire vor creste.

Trebuie mentionat faptul ca mai mult femeile sunt afectate de aceasta problema decat barbatii, intrucat primavara intervin niste schimbari normale in organism. Este vorba despre nivelurile de prolactina si de melatonina, care se modifica. De exemplu, melatonina este influentata de activitatea razelor UV, care sunt mai puternice acum.

Un studiu realizat pe un esantion de opt femei sanatoase a demonstrat faptul ca aceasta cadere a parului primavara este normala. Pentru a se ajunge la concluziile acestui test, s-au respectat urmatoarele reguli:
caderea parului
- cele care au participat la test au fost supuse periodic unor analize amanuntite, constatandu-se faptul ca sunt clinic sanatoase si ca nu au consumat medicamente care ar putea duce la caderea parului (anticonceptionale, imunosupresoare, hormoni tiroidieni);

- timp de 12 luni, ele s-au prezentat la laborator, unde li s-a testat rezistenta parului prin alegerea a aproximativ 40 de fire care au fost supuse unui soc mecanic, prin tragere;

- firele de par smulse au fost analizate, pentru a se vedea stadiul de dezvoltare in care se afla (in faza telogena, firele au radacinile slabe si pigmentul este slab, in vreme ce in faza anagena, radacinile sunt puternice si acoperite de o teaca);

- s-a observat o cadere masiva a parului in perioada aprilie-iunie, care coincide cu modificarile normale aparute in organismul uman ca urmare a schimbarii anotimpului.

Pe langa toate acestea, este vorba si despre o scadere a cantitatii de substante nutritive din organism, care este in stransa legatura cu astenia de primavara.

Cum poti combate caderea parului primavara

In primul rand, nu trebuie sa intri in panica, pentru ca stresul nu va face decat sa inrautateasca situatia. Apoi, este indicat sa iti revizuiesti alimentatia. Include in dieta ta cat mai multe fructe proaspete si legume verzi, dar si proteine din oua si carne. De asemenea, foloseste uleiuri pentru a-ti masa scalpul de minim doua ori pe saptamana, inainte de a te spala pe cap. Uleiul de masline, cel de jojoba si cel de samburi de caise sunt indicate in acest sens.

Ai grija ca samponul pe care il folosesti sa nu iti usuce parul si alege unul care sa aiba proprietatea de incetinire a caderii acestuia. In acelasi timp, evita uscarea cu foehnul si folosirea placii de indreptat parul. In plus, nu mai folosi accesorii de par cum ar fi clamele, deoarece acestea produc un soc mecanic asupra firului, smulgandu-l din radacina.

Nu in ultimul rand, daca vrei sa iti schimbi look-ul in aceasta perioada, insa iti este teama sa folosesti o vopsea chimica, apeleaza cu incredere la colorarea cu henna . Aceasta metoda se bazeaza pe folosirea unei pulberi vegetale care nu numai ca ii va schimba nuanta parului tai, ci ii va conferi si stralucire si il va fortifica.


Caderea parului primavara este o problema cu care ne confruntam an de an. Daca vrei sa treci cu bine peste aceasta perioada, incearca si tu sa metodele naturiste si vei vedea ca neplacerea va disparea de la sine, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

Cozi din par

$
0
0
Coada negru buenobiaCine nu si-ar dori un volum mare si bogat al parului, astfel incat, diferite coafuri sa poata fi usor adoptate si purtate fara grija lipsei de volum. Sunt atatea variante de extensii de par si atat de usor de folosit incat nu ne mai ramane mare lucru de facut. Sunt extensii cu clipsuri, cu microring, cheratina, extensii cusute, cozi din par, trese, etc. Fiecare dintre noi isi alege extensia potrivita pentru o anumita ocazie. Astfel, putem obtine simplu si rapid o coafura noua.

Cozile din par sunt foarte practice si usor de purtat. In cateva minute poti obtine un look nou, minunat. Le poti purta la scoala, in cadrul unei intalniri, la birou sau, de ce nu, cand iesi intr-un club. Vei avea nevoie de o coada din par natural, ea trebuie sa arate bine, nu sa sclipeasca sau sa arate inestetic. Ai grija si la volum! Desi costa ceva banuti in plus, merita! In plus, cozile din par natural pot fi ondulate sau intinse cu placa. Astfel, te poti juca, exersand diferite variante de coafuri. Le poti impleti sau prinde intr-un coc, le poti lasa usor ondulate sau le poti prinde lejer cu o clema.

Sfaturi-de-ingrijire-pentru-cozi-din-par-naturalSistemul de prindere este unul foarte simplu. Cozile sunt usor de montat si manevrat, fiind prevazute cu o agrafa cu zimti netezi care te ajuta sa o fixezi bine in parul tau. Greutatea cozii este sustinuta si de bentita prinsa la baza ei, care desavarseste coafura. Astfel, obtii rapid si usor un look nou si… in trend.

Recomand cu mare incredere cozile din par natural de la BuenoBia, sunt confectionate manual, bucata cu bucata, ceea ce confera atentie sporita pentru fiecare produs in parte, obtinandu-se calitatea cea mai inalta.

Vezi aici mai multe detalii despre tipuri de cozi si culori favorite pentru cozi din par natural.

Trusa profesionala de make-up

$
0
0
http://bit.ly/1Nc7j08

Trusa profesionala de make-up --->> http://bit.ly/1M4zjkR


- Contine 180 de culori explozive, puternice si deosebit de frumoase.
- Trusa include: 84 nuante sidefate, 64 nuante mate si 32 nuante metalice.
- Fardurile de pleoape sunt in nuante mate si sidefate, foarte pigmentate, rezistente pe pleoape.
- Aceasta trusa este perfecta pentru folosire profesionala, in saloane de cosmetica, cat si pentru folosire personala.
- Culori stralucitoare, mate si combinate. Ingrediente de inalta - calitate care dureaza toata ziua
- Aceste culori sunt incorporate intr-o cutie de culoare neagra,
avand dimensiunea de 27,5 cm - 13,5 cm - 4 cm

Comanda de aici --->> http://bit.ly/1Nc7j08

Cum se coafează extensiile din păr natural

$
0
0
În mod normal, extensiile de păr se îngrijesc la fel ca și părul tău natural. Se spală cu grijă cu un șampon adecvat, se hidratează și se hrănesc cu balsam și mască de păr, iar apoi se coafează în stilul dorit. Dacă ai grijă de extensii, te vei putea bucura de ele mai mult timp.

Screen Shot 2016-04-20 at 15.43.31.png

Însă sunt câteva gesturi pe care trebuie să le eviți. De exemplu, fiindcă extensiile nu primesc uleiuri la fel ca și părul natural, evită să le speli foarte des cu șampon, deoarece își vor pierde strălucirea. Evită să ți le descâlcești cu un pieptene fin, încearcă să le descâlcești prima dată cu degetele iar apoi cu o perie special concepută pentru extensii de păr.

După spălare, aplică un ulei hidratant pe extensii (recomandăm uleiul de argan pentru că este foarte hidratant) și asigură-te că extensiile sunt complet descâlcite înainte să te apuci să le usuci. Tamponează extensiile cu prosopul înainte să se usucui cu uscătorul de păr pentru a elimina apa. Foarte important: extensiile se piaptănă doar după ce s-au uscat și nu se piaptănă niciodată ude.  

După ce ai respectat pașii de mai sus, poți să îți coafezi extensiile cu un uscător, o placă, ondulator, etc. Dacă extensiile tale sunt din păr natural, atunci acestea se vor comporta ca și părul tău natural sub influența temperaturii aparatului. Doar să folosești un produs de protecție termică (poate să fie un ulei, spray sau cremă cu proprietăți leave-in). Încearcă să folosești cea mai joasă temperatură a aparatului pentru a nu usca prea tare extensiile și părul tău natural.

Îți poți purta părul cum vrei: coadă, coc, liber pe spate, împletituri, bucle, întins, etc.

babyliss-curl-secret.jpg

Folosește aparate de calitate care nu deteriorează părul. Aparatele acestea de obicei sunt folosite de către profesioniști dar pot fi folosite cu rezultate foare bune și acasă.

Sfaturi bonus pentru întreținerea extensiilor:
  • Dacă ai extensii clip-on, nu dormi niciodată cu ele
  • Extensiile au fost realizate pentru a oferi volum și lungime părului tău natural, dar, dacă părul tău natural este slab, degradat, uscat, nu este indicat să îți aplici extensii. Cel mai bine, urmează un tratament de regenerare și doar apoi apelează la extensii.
  • Leagă-ți părul cu o eșarfă sau un elastic din material moale, delicat, atunci când dormi

Tratamente pentru părul uscat și degradat

$
0
0
Dacă ai părul uscat şi deteriorat (de la vopsit, în urma folosirii plăcii de întins părul sau a uscătorului, datorită coafării excesive sau factorilor poluanţi din mediu), atunci trebuie să încerci uleiul de argan. Tratamentele și măştile cu ulei de argan sunt simplu de realizat, iar rezultatele sunt vizibile chiar după prima aplicare.

Încearcă uleiul de argan şi bucură-te de rezultate!

Numit şi „lichidul de aur”, uleiul de argan se obține din semințele arbustului Argania spinosa şi este unul dintre cele mai folosite produse naturale pentru îngrijire. Femeile din această ţară au folosit uleiul de argan de multe secole pentru efectele benefice pe care le aduce sănătății părului.

Pe lângă faptul că regenerează și repară părul uscat și deteriorat, acizii grași nesaturați omega-3 și omega-9 din uleiul de argan ajută la creşterea părului, hidratează scalpul uscat şi întărește părul, îl netezeşte şi îl face mai uşor de pieptănat.

Încearcă uleiul de cocos şi bucură-te de rezultate!

Noi îți recomandăm următoarele 2 tratamente cu ulei de argan, pe care le poți prepara acasă. Ţine însă cont că trebuie să le apliciînainte de fiecare spălare pe cap, timp de 1-2 luni, pentru ca părul să devină din nou sănătos.
  1. Ulei de argan pe părul umed
Aplică ulei de argan pe toată suprafața părului, piaptănându-l ușor pentru o distribuire uniformă. Înfășoară părul într-un prosop și stai aşa 20 de minute. Spală bine părul și clătește-l cu apă din abundenţă.
  1. Mască de păr cu ulei de argan şi suc de lămâie
Amestecă o lingură de argan și sucul de la o lămâie și aplică masca pe scalp și pe toată lungimea părului. Masează ușor pentru a o întinde uniform. Lasă masca să acționeze 15 minute, după care șamponează părul și clătește-l bine.

Uleiul de argan Verdex este recomandat tuturor tipurilor de păr, în mod special persoanelor cu părul uscat, distrus de vopsea sau de placa de păr. Poate fi folosit însă şi pentru corp şi faţă, deoarece înfrumusețează, întinerește pielea şi restabilește strălucirea.
Viewing all 27 articles
Browse latest View live